De beste tankpas voor de zzp'er

Geplaatst op

Gebruik tankpas
Als zelfstandige professional (zzp'er) wil je niet te veel tijd kwijt zijn aan het verzamelen van al je bonnetjes en facturen en dat geldt natuurlijk ook voor tanken!  Voorkom gedoe en vraag jouw TanQyou Tankpas aan! Hiermee kun je betalen bij de pomp en worden al je tank-transacties netjes verzameld op één duidelijke factuur. Je betaalt voor de pas geen aanschafskosten of borg. Je betaalt alleen voor de brandstof die tankt en geniet van kosteloos gebruik van ons mobiliteitsplatform. Daarnaast kun je met onze tankpas terecht bij meer dan 500 tankstations in heel Nederland!

 

Image
TanQyou MobilityCard

Voordelen zzp-tankpas

● Alles op één factuur: het gebruik van de tankpas vereenvoudig je jouw administratie doordat al je tank transacties netjes verzameld worden op één duidelijke factuur. 

● Gratis tankpas: De tankpas is gratis aan te vragen voor zzp'ers. Je betaalt geen borg of activatiekosten, alleen de brandstof die je gebruikt. 

● Uitgebreide keuze in tankstations: met de zzp-tankpas kun je terecht bij een uitgebreid netwerk van meer dan 500 tankstations verspreid over Nederland. Zowel bij Tanqyou zelf als bij onze partnerstations. 

● Overzicht in getankte liters per bedrijfswagen: Met de MyTanQyou app krijg je inzicht in de getankte liters en CO2 uitstoot van ieder geregistreerd voertuig.

Vraag zzp-tankpas aan

 

 

 

 

Tankpas aanvragen zzp

Registreer je gratis via ons MyTanQyou platform en vul vervolgens jouw gegevens in. Na je aanvraag hebben wij alleen nog een incasso machtiging nodig. Dit kun je online in ons MyTanQyou platform indienen. Binnen 2 werkdagen zorgen wij ervoor dat de tankpas bij jou op de deurmat ligt. 

 

Laadpas zzp’er voor elektrisch laden

Iedereen kent natuurlijk onze tankpas, maar met de komst van de elektrische auto’s is dat alleen niet meer voldoende. Daarom hebben we naast de tankpas ook een laadpas ontwikkeld met een gemakkelijke druppel voor aan je sleutelbos. Met de TanQyou laadpas kun je bij zo’n 200.000 laadpunten terecht. Benieuwd naar meer informatie over onze laadpas? Lees verder op onze laadpas pagina. 

 

Meer dan een tankpas 

Als My TanQyou gebruiker profiteer je van meerdere voordelen. Het My TanQyou mobiliteitsplatform biedt je niet alleen inzicht in al je tank- en parkeertransacties, facturen en CO2-uitstoot maar ook herinneringen voor de apk-keuring en een overzicht van de prijzen die je kunt winnen bij het tanken binnen onze periodieke prijzenpot.

 

Tankpas gebruiken bij wasstraat 

Als zzp'er profiteer je met de tankpas niet alleen van voordelig tanken. De tankpas is ook te gebruiken bij de wasstraten van Wash’n Go. Zo kun je met de tankpas nog voordeliger je auto wassen bij Wash 'n Go. 

 

FAQ 

Waarom een tankpas aanschaffen als zz’er?

Als zzp'er kan het aanschaffen van een tankpas voordelen bieden voor zowel de administratie als de kostenbesparing. Met een tankpas kunnen alle tanktransacties op één overzichtelijke factuur worden verzameld, wat de administratie vereenvoudigt en tijd bespaart. 

 

Hoelang duurt een tankpas aanvragen? 

Binnen een paar minuten is de MyTanQyou registratie klaar. eenmaal ingelogd in het MyTanQyou platform kun hoef je alleen nog de machtigng via automatische incasso in te dienen. Binnen 2 werkdagen zorgen wij ervoor dat de tankpas bij jou op de deurmat ligt. 

 

Is een tankpas gekoppeld aan een kenteken? 

Ja, een tankpas gekoppeld aan een kenteken van een voertuig. Dit maakt het mogelijk om het brandstofverbruik en de kosten per voertuig bij te houden en te beheren. 

 

Is btw op brandstof aftrekbaar?

Ja, als zzp'er kun je de btw op brandstof aftrekken als zakelijke kosten bij de btw-aangifte. Het is echter belangrijk om de facturen goed bij te houden en alleen de btw voor zakelijke doeleinden af te trekken.